Klippers Barber Kellék és Kiegészítő

A modern férfi számára

Próbáld ki az 1902 KRDY haj- és szakállápoló termékeket, amelyek időtlen minőséget hoznak a mindennapokba.

Filozófiánk

Az 1902 KRDY férfiaknak készült termékei nem mást ígérnek, mint olyan megbízható kiegészítőket, amelyek különböző haj- és szakálltípusokhoz egyaránt passzolnak. Akárcsak egy hűséges fegyverhordozó a mindennapok során végigkíséri viselőjét. A márka ajánlata egy olyan szövetség minden férfinak, amelynek célja a sikerességhez vezető út támogatása. Termékei több éves fejlesztés eredményeként jöttek létre, kombinálva mindazt, amely a márka számára megtestesíti a modern férfit az illatoktól a megjelenésig. Kifinomult stílus, elegancia és erő. Ennek a három jellemzőnek az ötvözete az 1902 KRDY.  

Legyen szó klasszikus megjelenéstől az extrém viseletig, az 1902 KRDY termékek láthatatlan szövetségesként időtlen minőséget kínálnak minden férfi számára.

1902 krdy korody grooming tonic

A MÁRKÁRÓL

Az 1902 KRDY brand a modern férfi metaforája. Haj- és szakállápolási termékei olyan időtlen minőséget képviselnek, amelyek alapvető kiegészítői minden sikeres férfinak. Inspiráló stílusát, klasszikusan markáns megjelenését a termékek magas minősége és utánozhatatlan illatainak esszenciája adja. Minden egyes üveg a magabiztos és tudatos férfi legfőbb támaszát és szövetségesét rejti. Legyen szó bármilyen élethelyzetről a mindennapokban, az 1902 KRDY az első lépés a végső kifinomultsághoz vezető úton. 

KRDY5659_1202x1800.jpg

Így használd termékeinket