Klippers Barber Kellék és Kiegészítő

Sale!

Dead Horse Beard Paint

A festéket használhatod air brush eszközzel, vagy csak egyszerűen festékfelhordó ecsettel. Air brush pisztoly esetén válaszd ki a megfelelő méretű tartályt, töltsd fel DH szakállfestékkel, majd a száraz szakállfelületen egy névjegykártya vagy papírdarab segítségével precízen fújd körbe a kívánt területet! Szembe, orrba, fülbe ne kerüljön! Hatásideje 40-60 perc. Lemosni ezután sem ajánlott. A választott színt a szakáll átlagosan 1-2 napig tartja, erősebb samponos dörzsölés esetén sokat veszíthet erősségéből.
Tökéletes kontúrok megerősítésére, látványos fotók készítéséhez, fade optikai feljavításához, teljes szakállfestéshez.

A szakállfesték esetében nem szabad megfeledkezni a festék által kiváltott, esetlegesen fellépő, allergiás reakciókról. Mindig tartsd be az útmutatóban leírtakat, és a művelet előtt vigyél fel kis mennyiségű festéket lehetőleg a fül mögötti bőrfelületre, majd várj legalább 48 órát.

Ne feledkezz meg azokról a praktikus kellékekről sem, melyek egyszerűbbé tehetik a szakállfestést: egy régi törülköző vagy ing, amit a vállra teríthetsz; védőkesztyű; valamilyen nappali vagy hidratáló krém, amivel ápolhatod a kezelt terület körüli bőrt.

Nyugodtan kísérletezz, és fedezd fel a Dead Horse szakállfesték varázsát te is! Az Onyx Black és a Horse Brown árnyalatai keverhetők egymással.

A palackokat huzamosabb ideig mozgatás nélkül tárolva a festékanyag egy része leülepedhet, ezért ajánlott a folyadék időszakos felrázása. Fénytől, hősugárzástól távol tartandó!

Original price was: 7990 Ft.Current price is: 4990 Ft.

Ezek a termékek még érdekelhetnek

Nincs készleten? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesített legújabb termékeinkről!