Klippers Barber Kellék és Kiegészítő

Mizutani New Precisioner JL BLACK (Acro)

 

A PRECISIONER egy újratervezett model, ami igazodik Josh Lamonaca elképesztően precíz hajvágási technikáihoz. Új, fekete modell!

Ideális választás férfi precíziós hajvágáshoz, aminek egyre növekvő hatása már az egész világon érezhető. Ráadásként az 5.0-ás rövid méret ott ideális, ahol a precízió a legfontosabb feltétel. Josh elhivatottsága mindenhol érezhető ebben az ollóban, ahogy az erősen hajlított hüvelykujj támaszban is.
A penge Nano-Powder acél bevonatból készült, a még pontosabb vágás érdekében.

 

 

1. ÚJRA TERVEZETT PRECÍZIÓS UJJ TÁMASZ

Az erősen hajlított hüvelykujj támasz könnyű és laza érzést kölcsönöz vágásodnak, elképesztő precizitás mellett.

 

2. 5.0-ás méret

Az 5 inches méret a legmegfelelőbb választás a precíziós vágás megszállottjainak.

3. NANO POWDER METAL + “USUBA”

A penge különleges bevonata mind a pontosabb vágás érdekében készült.

 

A Nano Powder Metal®, HIP gyártási metódus (Forró Izotopikus Nyomás) finom acélból készült nano eljárással. Magas hőfokon és nyomással kezelve, kizárva minden lehetséges szennyeződést, ez a módszer a precíziós gyártáshoz jött létre, mint a Blu-Ray lemezek gyártása, ahol a magas szintű tisztaság alap elvárás. A MIZUTANI-nál, hogy létrehozhassuk az ideális hajvágó ollót, alárendeltük magunkat a a legtökéletesebb anyag megtalálásának, és olyan ollókat gyártunk amit az erőt s hosszú élettartammal és elképesztő élességgel ötvözik.

 

 


Ezek a kis, precíz acél golyók a csapágyban elképesztő tengely mozgást biztosítanak. A kialakításuknak köszönhetően az olló finoman nyílik és záródik, ami hosszú élettartamot biztosít. Rozsdamentes japán acélgolyók.

 

Kompakt, és könnyű forgatni, ez egy lapos típusú csavarhúzót, amivel megfelelően beállíthatod az ollód feszességét. Ezt a csavarhúzót megtalálod a csomagban.

 

389990 Ft

Ezek a termékek még érdekelhetnek

Nincs készleten? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesített legújabb termékeinkről!