Klippers Barber Kellék és Kiegészítő

Mizutani NEW BEAK

New BEAK

A legjobbra törekedve.
Kényesen figyelve a részletekre.

A BEAK  Nano Powder Metallal készült,
vékonyabb · könyebb · keskenyebb

New BEAK

A MIZUTANI új ollója, a „NEW BEAK” a Beak testvérekkel való közreműködés eredménye (Alan & Reece Beak), akik a RUGER üzletet, majd márkást alapították. A brit barberek hibridekké váltak borbélyok és fodrászok között valahol. A nevét az előző modellből merítettük, viszont a „NEW BEAK” megörökölte a „Nano Powder Metal-t”. Nem mellesleg megkapta az „Erős Precíziós Csapágyat” a simább zárás és nyitás érdekében.

 

A precíziós férfi hajvágásról
New BEAK
A precíziós hajvágás meghódította Britanniát, és most terjed az egész világban.
„A precíz technikák maximalizálják az egyediségét minden vágásnak ” <az elképesztő precizitással levágott haj minden vendégen elsöprő hatású, részletes leválasztásokkal, lekövetve a koponya formáját. A jelenlegi férfi divatban a fade még mindig népszerű, de az igény a lazább naturálisabb formákra egyre növekszik. A precíziós vágás segít ezek elérésében.
Men’s Precision Cut video by Beak brothers
New BEAK
Precíz részletes forma a precíz hajvágás érdekében.
A „New BEAK” a legkeskenyebb és legvékonyabb olló a MIZUTANI jelenlegi felhozatalában. Úgy terveztük, mint egy madár csőrét, de nem csak kinézetre. A vékonyra formált szoros pengék, pontos és éles vágásokat eredményez. Keskeny hegye ideálissá teszi a rövid fazonok kialakításához, nem mellesleg knyebb vele a fül mögött és arc egyes részein dolgozni. Ha megnézzük a Beak tesók munkáit, látjuk, hogy a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva. A „NEW BEAK” olló tele van a Beak testvérek szenvedélyével.
New BEAK
Alan Beak: „Egy ollónak olyannak kell lennie, mint a kezem meghosszabbításának, szinte már a részemmé kell váljon.. A koncepció – vékonyabb・könnyebb・keskenyebb – New BEAK 5.0 a legideálisabb olló a precíziós férfi hajvágáshoz.
New BEAK
Alan Beak & Reece Beak / RUGER.
UK
Alan Beak & Reece Beak / RUGER.
Alan and Reece Beak testvérek Manchasterből, akiknek több, mint 18 év tapasztalata van a fodrászat iparágában. Ők alapították a RUGER. brandet 2014-ben, a munkájukat nagyra tartják nem csak Nagy-Britanniában, hanem az egész világon. Alapjaik a klasszikus olasz borbély technikákból, a női hajvágási technikák tanulmányozásából és a klasszikus Afro-Karibi borbély stílusból ered. A testvérek elkötelezettek a borbély mozgalom mellett, és a széles körű tapasztalatukat megosztják a borbély közösséggel. „Mi vagyunk az emberek borbélya, és a borbélyok borbélya”.

363990 Ft

Ezek a termékek még érdekelhetnek

Nincs készleten? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesített legújabb termékeinkről!