Klippers Barber Kellék és Kiegészítő

Mizutani Re-tro UFO

GENERÁCIÓK IMÁDJÁK

 

A mai napig szeretett szimpla egyenes forma. Egyszerűsége és méltósága időtálló. 

 

KÜLÖNLEGES MERT EGYSZERŰ

Semmi különleges képesség. Az egyszerűség önmagában, több önkifejezési módot engedélyez. A hagyományos formájukkal ezek az ollók nem kifejezetten feltűnőek, de különleges szakértelemmel és odafigyeléssel terveztük őket. A csavar és az ujj a megfelelő pozícióban tud pihenni, a markolat bárki ujjai számára megfelelő, az olló hosszúsága és az egyensúlya tökéletes erőátvitelt eredményez a pengére. Ezeket mind hosszú évek tapasztalatának és elkötelezett munkánknak köszönhetően tudtuk megvalósítani. A kézművesség és a részletekre való figyelem örökletes volt a 90 éves történelmünkben, ami kiállta az idő próbáját, és mai napig népszerű maradt ez a típus a szimpla szépségének és minőségének köszönhetően.

 

Extramarise 1 Cobalt Alloy Logo | Mizutani Haarschere

EXTRAMARISE® egy külölönleges hőkezelés, kifejezetten hajvágó ollók gyártási technológiájához fejlesztve, a MIZUTANI által, az évek alatt összegyűlt adatot és tudást felhasználva. Ugyanaz a fém teljesen különböző teljesítményt tud nyújtani, ami a különböző hőkezelési eljárásoknak köszönhető. Azért, hogy maximalizáljuk a különleges kvalitásait ezeknek a ritka fémeknek (kobalt, molibdén, vanádium, és egyebek) hozzáadtuk a termékeinkhez a lehető legnagyobb mennyiséget, ezzel elérve az ideális hajvágó olló fémkeveréket. Azért, hogy előhozhassuk a különleges karakterisztikáját az anyagoknak, és egy olyan pengét gyárthassunk ami megfelelően erős egy hajvágó ollónak, mi a MIZUTANI-nál kifejlesztettük a saját hőkezelésünket, ami a legideálisabb egy hajvágó ollónak: EXTRAMARISE®  eljárás.

 

Schraubenschlüssel

Kompakt, és könnyű forgatni, ez egy lapos típusú csavarhúzó az UFO csavarfejéhez. Ezt a csavarhúzót megtalálod a csomagban.

 

223490 Ft

Ezek a termékek még érdekelhetnek

Nincs készleten? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesített legújabb termékeinkről!