Klippers Barber Kellék és Kiegészítő

Mizutani Schorem Master

THE “SCHOREM MASTER” MODEL

 

KÖZÖSEN ALKOTTA A SCHOREM ÉS A MIZUTANI

SCHOREM Wackelkopf-Puppen | Mizutani x SCHOREM

Ezeket az ollókat már az alapoktól Leen és Bertus fejlesztette, két karizmatikus forma a barberek világából.

A “Schorem Master,” amit a Mizutani központi gyárában tökéletesítettünk (számos apró hozzáadott fejlesztés után a csapattal együtt), optimális tulajdonságokkal rendelkezik férfi hajvágáshoz, a kialakításának, kezelhetőségének, formájának és acél ötvözet  választásának köszönhetően.

Ezeket az ollókat elképesztő stabilitás jellemzi, amit az átmenetes hajvágások és egyéb klasszikus férfi formákra szabtunk.

 

Schorem Barber Gruppenportrait | Mizutani Friseurschere

 

A világhírű SCHOREM Barber Shop Rotterdamban található, eredeti klasszikus holland stílusban saját utat tört magának, inspirálva barberek és vendégek százezreit.

  

 

 

Cobalt Alloy Extramarise II Icon | Mizutani Schere

EXTRAMARISE® egy külölönleges hőkezelés, kifejezetten hajvágó ollók gyártási technológiájához fejlesztve, a MIZUTANI által, az évek alatt összegyűlt adatot és tudást felhasználva. Ugyanaz a fém teljesen különböző teljesítményt tud nyújtani, ami a különböző hőkezelési eljárásoknak köszönhető. Azért, hogy maximalizáljuk a különleges kvalitásait ezeknek a ritka fémeknek (kobalt, molibdén, vanádium, és egyebek) hozzáadtuk a termékeinkhez a lehető legnagyobb mennyiséget, ezzel elérve az ideális hajvágó olló fémkeveréket. Azért, hogy előhozhassuk a különleges karakterisztikáját az anyagoknak, és egy olyan pengét gyárthassunk ami megfelelően erős egy hajvágó ollónak, mi a MIZUTANI-nál kifejlesztettük a saját hőkezelésünket, ami a legideálisabb egy hajvágó ollónak: EXTRAMARISE®  eljárás.

Schraubenschlüssel

Kompakt, és könnyű forgatni, ez egy lapos típusú csavarhúzó az UFO csavarfejéhez. Ezt a csavarhúzót megtalálod a csomagban.

329990 Ft

Ezek a termékek még érdekelhetnek

Nincs készleten? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesített legújabb termékeinkről!