Klippers Barber Kellék és Kiegészítő

Nish Man Care Lotion Iceberg 400 ml

A borotválkozás világa is ismét egy új szakaszához érkezett. Miközben a reneszánszát éli a hagyományos borotválkozás, addig egymást érik az újabb és újabb innovatív borotválkozási termékek a férfi szépségápolás forradalmában. Nish Man-ék is tisztában vannak ezzel. Gyakorlatilag kombinálták a borotválkozás utáni balzsamot válogatott parfümökkel. Hosszantartó friss érzés biztosít, leírhatatlan illatokban.

Természetes alapanyagainak köszönhetően frissíti és ellazítja, valamint ápolja és fiatalítja a borotválkozás után az arcbőrödet. Gyorsan felszívódó balzsam, ami antibakteriális hatásának köszönhetően megfelelően fertőtlenít. Az E-vitamin az egyik legfontosabb védelmezője az arcbőrödnek. Nish Man After Shave Care Lotion Iceberg balzsam nem csak frissít és fertőtlenít borotválkozás után, de valósággal ápol és gondoz.

  • Frissíti és nyugtatja az arcbőrt
  • Antibakteriális hatás
  • Megszünteti a borotválkozás utáni irritációt
  • E-vitamint tartalmaz, ami segíti az arcbőr védelmét és lassítja az öregedését

Használat: Borotválkozáshoz ajánljuk, kifejezetten ha a szakáll vonalaidon szeretnél igazítani a Nish Man átlátszó borotvagélt.  Borotválkozás után öblítsd le az arcodat hideg vízzel, majd a Nish Man After Shave Care Lotion Iceberg borotválkozás utáni balzsamot dolgozd be a borotvált területre. Azonnali frissítő hatás és hosszantartó kiváló illat az eredmény.

2990 Ft3190 Ft

Nincs készleten? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesített legújabb termékeinkről!