Klippers Barber Kellék és Kiegészítő

Sale!

Elegance Black Mask

Elegance Black Mask – arctisztító maszk 120 ml és 30 ml-es kiszerelésben

 

Az Elegance lehúzható fekete mélytisztító arcmaszk megtisztítja az arcbőr pórusait, eltávolítja a pórusokban lerakódott szennyeződéseket, piszkot és a mitesszereket. Aktív szenet tartalmazó összetevőinek köszönhetően a makacsabb lerakódásokkal is elbír. Természetes anyagokból kinyert speciális összetevői segítenek visszaadni az arcbőr rugalmasságát és visszaállítja annak természetes ph értékét. Használat után az arcbőr fiatal, puha és friss lesz.

Használata:
A maszk felvitele  előtt az arcbőrt alaposan meg kell tisztítani, akár arclemosó termékek segítségével is, vagy akár arcradír is használható.
Az arcmaszkot egyenletes rétegben kell felvinni a bőrre, ügyelve arra, hogy az arcélen, széleken is ugyan olyan vastagságba kerüljön fel a termék. Ezzel biztosítható a könnyebb eltávolítás. Felvitelkor el kell kerülni a szem, száj környékét, a szemöldököt és az arcszörzetet.
Száradás után, kb. 15-25 perc elteltével (rétegvastagságtól függ), egy gyengéd mozdulattal kell lehúzni a  maszkot az arcról, lassan a szélektől kezdve. Az esetleges maszk maradványok langyos vízzel leöblíthetőek. A véletlenül szemöldökre, arcszőrzetre felkerült termék  vízzel el lehet távolítani.

Elérhető kiszerelések: 120 ml, 30 ml tasak

Összetevők: Water, Polyvinyl Alcohol, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Fragrance, Ferro-ferric Oxide, Activated Carbon, Hydantoin Dmdm, and Iodopropynyl Butylcarbamate.

490 Ft2990 Ft

Ezek a termékek még érdekelhetnek

Nincs készleten? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként kapj értesített legújabb termékeinkről!